Bioteck levert producten die onaangenaame geuren bij hun oorsprong verwijderen of vernietigen. Te denken valt aan urinegeur, lichaamsgeur, zweetgeur, wildplasplekken, afvoergeur, rioolgeur, rookgeur, tabaksgeur, etensgeur, huisdiergeur, etc. De producten zijn toe te passen voor kleine ruimten als ook voor komplete gebouwen.Neem contact op voor een demonstratie en/of praktijktest.

Home

   
    
   
 

 
 
BioTECK Motto:
BioTECK maakt uitsluiten gebruik van ingrediŽnten die direct in de natuur voor handen zijn. Onze producten zijn zonder chemische toevoegingen en vaak op basis van familierecepten. Doordat wij gebruikmaken van uitsluitend natuurlijke ingrediŽnten zijn onze producten ongevaarlijk voor mens, dier en milieu. Ons doel is het leven te veraangenamen door de natuur voor ons te laten werken.

Gezicht- en Body producten:
Deze productgroep heeft als basis ingrediŽnten die door bijen geproduceerd worden. Door toevoeging van planten en bloemextracten is het mogelijk om producten samen te stellen die specifieke problemen aanpakken. Naast het hydrateren van de droge en schrale huid, het verminderen en voorkomen van rimpels, ouderdomsvlekken, acne, wallen, donkere kringen biedt BioTECK ook producten die striae en littekens verminderen en een oplossing voor problematische zweetvoeten.

Verwijderen van onaangename geuren / schoonmaken:
Deze productgroep is volledig opgebouwd uit micro-organismen (Klasse I) welke vrij in de natuur voorkomen. De micro-organismen worden ingezet om achtergebleven onaangenaam geurende vuilresten als het ware op te eten. Hierdoor verdwijnen de onaangenaam geurende bacteriŽn waardoor de bron van de onaangename geur blijvend verdwijnt. U kunt hier denken aan urinegeur (ook van huisdieren), schimmels en algen in badkamers tot zelfs het geurvrij maken van uw vuilnisbak, afzuigkap en zelfs schoenen met een penetrante zweetlucht.