Bioteck levert producten die onaangenaame geuren bij hun oorsprong verwijderen of vernietigen. Te denken valt aan urinegeur, lichaamsgeur, zweetgeur, wildplasplekken, afvoergeur, rioolgeur, rookgeur, tabaksgeur, etensgeur, huisdiergeur, etc. De producten zijn toe te passen voor kleine ruimten als ook voor komplete gebouwen.Neem contact op voor een demonstratie en/of praktijktest.

Permanent verwijderen van geuren zoals urinegeur, hondenpies, kattenpis, schimmels, algen, etc..

   
    
   
 
DE SPECIALIST IN HET VERWIJDEREN EN NEUTRALISEREN VAN ONAANGENAME GEUREN
 
Een onaangename geur wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door bacteriŽn die een gas uitscheiden. Schoonmaakmiddelen verwijderen deze bacteriŽn onvoldoende uit krassen, voegen, spleten en poreuze materialen waardoor de stank steeds weer terug komt.
 
Voorbeelden: menselijke en dierlijke urinegeur, schimmelgeur, rioolgeur, afvalgeur, etc.
 
Permanent verwijderen van geuren:
BioTECK biedt 100% biologische producten aan die op basis van ongevaarlijke micro-organismen uit de natuur bacteriŽn die een onaangename geur veroorzaken laat verdwijnen. Binnen een paar dagen is de onaangename geur permanent weg.
>>> zie menu optie: Geuren Verwijderen <<<
 
Geuren neutraliseren:
Indien de bron van de onaangename geur niet aangepakt kan worden, zoals bij etensgeur, frituurgeur, tabaksgeur, etc., dan bestaat de mogelijkheid om de geur te neutraliseren. BioTECK levert hiervoor gelelementen die zwavel en stikstof elementen in de omgevingslucht binden waardoor een neutraal leefkimaat ontstaat. 
>>> zie menu optie: Geuren Neutraliseren <<<
 
Water voor hergebruik ontgeuren:
BioTECK maakt het ook mogelijk om water voor hergebruik te ontgeuren en tegelijktijd de zuurstofkwaliteit te laten toenemen. Zo zal dit water in bijvoorbeeld een carwash minder schampoo vragen en niet meer onaangenaam ruiken.
>>> zie menu optie: Geuren Verwijderen <<<